Tuesday, August 4, 2009

LOOKING TRUE





LOOKING TRUE
By: A.Ghafar Bahari
Watercolour
28 cmx 39 cm
4.8.2009.









14 comments:

paan said...

salam encik gopa..apa khabar..skrg sy mempelajari watercolour..saya merasakan watercolour lebih kena dgn jiwa sy..sejak sy lihat karya2 encik abdul ghani ahmad..kalau tak keberatan singgahlah ke blog sy dan komen karya-karya watercolour sy..sy amat menghargainya..slam seni dan terus berseni..

Cahaya Kekasih said...

cewah uncle....menung jauh nampak....hehehe...

fuyyooo...memang ada rupa cam uncle la...cuma muda sikit...cerah sikit...dan cam sangat je....huhu...takut ar....saya amik pic ni k....letak kat fb...hehe

ni da abis touch up ke?

ABD. GHAFAR BAHARI (GOPA) said...

muka serious la masa tu.. berlakun sikit la macam ketua kampung.

ABD. GHAFAR BAHARI (GOPA) said...

lukisan tu sengala buat light sikit. maklumlah orangnya bukan gelap, cuma kurang cerah sikit.

ABD. GHAFAR BAHARI (GOPA) said...

paan nanti saya jenguk jenguk blog saudara.

Cahaya Kekasih said...

hehehe uncle....ada hati nak jadi ketua kampung ke? siapa yang snap gambar ni?

ABD. GHAFAR BAHARI (GOPA) said...

Adik kat Perlis.

Cahaya Kekasih said...

nice pose...memang sengaja macam ni ke candid?

ABD. GHAFAR BAHARI (GOPA) said...

sengaja posing macam tu.

Cahaya Kekasih said...

uncle ni boleh jadi model la pula lepas ni..hehe

ABD. GHAFAR BAHARI (GOPA) said...

Shikin la jadi model

Cahaya Kekasih said...

uncle...eja nama saya SYIQIN..hehe...dah lama nak bagitau uncle asik lupa je....

saya jadi model apa je boleh pun...bukan cantik...rendah plak tu....hahaha

zedmagel said...

Salam Sdra Gopa,

Saya melihat ini adalah hasil karya terbaik saudara diluar suasana pasar pagi. He..he..

GHAFAR BAHARI said...

Terima kasih Zedmagel.