Thursday, September 18, 2008

SELAMAT DATANG


Art Student Graduate from Mara Technology University Perak visit me at my office.
Semalam datang empat rakan siswa tahun 3,Jo Jo and the gang,dari jurusan Grafik dari UITM, Seri Iskandar, Perak,nak interview saya pasal abstrak art.Terima kasih kerana datang dari jauh dengan susah payah mencari saya di pejabat.Semoga terus berjaya didalam bidang yang diceburi.Kalau nak datang lagi pun tak jadi masaalah.Nanti boleh melawat lagi bila ada kelapangan.

3 comments:

jOnOs said...

Assalamualaikum...

Orang lama.

Saya tabik!

Tengok blog ni teringat komik RM0.20 dalam jajan masa zaman budak2 dulu.

Ha ha ha.

azhar said...

salam..

ingin saya teringin berjumpa tuan guru...untuk berjabat tangan dengan Otai Gopa..

saya amat meminati komik Tuan Guru Gopa..masa di Fantasi..juga di berita Minggu..

akan saya hubungi Tuan Gopa untuk berbicara pasal seni komik..

saya nak minta izin nak letak link Tuan guru Gopa di Blog saya:
http://azharsketch.blogspot.com/

salam perkenalan

Azhar PeKOMIK
(Persatuan Penggiat Komik Malaysia)
017-6052119

ABD. GHAFAR BAHARI (GOPA) said...

Terima kasih banyak- banyak di atas ingatan saudara semua sudi datang ke sini. Begitu pantas masa berlalu. Sedar sedar segalanya begitu cepat berubah. Tak ada masaalah nanti kita boleh jumpa kat mana- mana.